Kattenoppas aan huis in Anna Paulowna e.o.

Ben je van plan om op vakantie te gaan of heb je een andere reden waardoor je tijdelijk niet op je kat(ten) kan passen? Geen probleem! Ik kom graag bij je aan huis om voor je kat(en) te zorgen. In overleg is oppas voor andere (kleine) huisdieren ook mogelijk. 

Door een oppas aan huis te nemen tijdens je afwezigheid zorg je ervoor dat je huisdieren in hun eigen vertrouwde omgeving verzorgd kunnen worden. Een kat voelt zich het fijnste in zijn eigen territorium en zal hierdoor weinig stress ervaren als de eigenaren weg zijn. 

Wat kan je van mij verwachten:

Kennis maken

Allereerst vind er een gesprek bij jou thuis plaats zodat we kennis kunnen maken en bespreken we de wensen en mogelijkheden omtrent de zorg van de dieren. Voor dit gesprek reken ik €10. Het is handig om de huissleutel alvast mee te geven tijdens het gesprek. 

Als de kat medicatie nodig heeft dan hoor ik dat graag! Geef dit even aan tijdens het gesprek.

Oppas periode

Tijdens mijn bezoek geef ik de dieren voeding, schoon drinkwater en schep ik de kattenbak uit. Afhankelijk van het karakter van de kat geef ik ze aandacht, bied ik aan om te spelen en kan er een geknuffeld worden. Het bezoek duurt ongeveer 30-45 minuten. Mocht je meer dan 2 katten hebben dan blijf ik wat langer zodat ik elke kat genoeg aandacht kan geven.

Extra service

Ik stuur foto's en/of filmpjes en een update over de katten hoe het met ze gaat. Ik leg de post apart, kan de planten water geven en de container aan de weg zetten. Indien gewenst kan ik de ruimte(s) waar de kat komt stofzuigen.

De gezondheid van de dieren wordt dagelijks in de gaten gehouden. Als er iets aan de hand is dan zal ik contact opnemen voor overleg. Als blijkt dat het dier medische zorg nodig heeft dan zal ik naar de dierenarts gaan. 

Flexibel

Mocht je last minute besluiten om wat eerder of later te vertrekken/terug te komen dan ben ik daar flexibel in (wel graag in overleg).

Verzorging voor 1 dag of een paar losse dagen in de maand/week is in overleg ook mogelijk.

Tarieven Kattenoppas

1x per dag huisbezoek: €14,00           2x per dag huisbezoek: €26


Werkgebied
De tarieven gelden voor adressen in Anna Paulowna. Woon je buiten Anna Paulowna dan reken ik €0,25 per km extra vanaf mijn adres (Biestarwe 23, Anna Paulowna).

Andere extra kosten
Mocht een dierenartsbezoek nodig zijn dan zal dit altijd in overleg plaatsvinden (tenzij het levensbedreigend is). Hier vraag ik €20 voor, dit is exclusief de kosten van de dierenarts.

Contact
Vragen, een afspraak inplannen of een periode vast leggen?
Stuur een mailtje naar: [email protected] 
Bellen of appen naar 06-21406962 kan ook.