Tarieven: 

Op alle diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Standaard trimbehandeling €50

Indien gewenst (en de kat dit toelaat), is het knippen van de nagels mogelijk. De vacht wordt door gevoeld om te kijken of er klitten / viltplekken aanwezig zijn. Deze kam ik uit of scheer ik weg. De overige vacht kam wordt goed doorgekamd.
Een vettige katerstaart wordt behandeld en het gebit wordt gecontroleerd (als de kat dit toelaat).

Uiteraard gaat dit met een rustige en liefdevolle benadering en hou ik het gedrag van de kat goed in de gaten.

Na afloop kan ik je advies geven over hoe jij als eigenaar kan bijdragen aan de verzorging van de vacht van de kat. 

Periodieke trimbehandeling €45 

Maak na je trimbezoek direct een nieuwe afspraak voor over 2 a 3 maanden en ontvang € 5 korting op de volgende behandeling. Zo blijft de vacht tijdig klit en vilt vrij en hoeft de kat minder lang op de trimtafel te staan.

Maandelijkse trimbehandeling €30 

Kan jij door omstandigheden de vacht niet onderhouden, laat de kat het kammen thuis niet toe, heeft jouw kat zo'n dikke vacht dat de klitten er snel weer inschieten of vindt je het gewoon fijn om de zorg uit handen te geven zodat jij tijd hebt voor andere dingen? Breng je kat elke maand naar de trimsalon zodat ik de vacht voor je door kan kammen en beginnen klitten kan verwijderen. Zo ben je er tijdig bij en blijft je kat met een gezonde vacht rondlopen.

Let op: dit tarief geldt alleen als je binnen een maand na de laatste afspraak weer langs komt. 

 

Vlooien toeslag €10 

Heeft jouw kat last van vlooien? Dan ben ik helaas genoodzaakt om €10 extra in rekening te brengen voor de extra tijd die ik kwijt ben aan het schoonmaken en de materialen voor het behandelen van de trimsalon. 


Sanitaire trim €20

Blijft er ontlasting in de vacht hangen na een bezoek aan de kattenbak? Dan is het mogelijk om een afspraak in te plannen voor een sanitaire trim. Ik maak de haren onder de staart korter zodat de kat zich makkelijker schoon kan houden en er minder snel ontlasting in de haren achter blijft. 

Elke extra kat €5 korting!

Heb je meerdere katten die een standaard of periodieke trimbehandeling nodig hebben? Geen probleem! Maak een afspraak voor hen tegelijk en ontvang per extra kat € 5 korting! 
Wel is het belangrijk dat de katten goed samen gaan. 

Trimmen onder narcose €65

Dit is alleen mogelijk bij de dierenarts. Als de kat het trimmen niet toelaat of ik merk dat de behandeling te stressvol is, dan stop ik het trimmen. In overleg kan er verder getrimd worden onder narcose bij de dierenarts. Ik heb een samenwerking met Dierenartsenpraktijk Schagen en Dierenkliniek Middenwaard en Heerhugowaard. Zij verzorgen de narcose waarna ik verder kan met de trimbehandeling. Het is mogelijk om als eigenaar hierbij aanwezig te blijven.

De €65 is het totaaltarief bij Lisanne's Kattensalon (€50 voor de trimafspraak die al gepland stond + €15 voor de tijd en reiskosten die ik kwijt ben voor de extra afspraak bij de dierenarts). 

Let op: Deze kosten staan los van de narcose/consult kosten. Die zal de dierenarts apart in rekening brengen. Deze kosten zijn afhankelijk van het gewicht van de kat. 

Nagels knippen €10

Heeft je kat last van lange of ingegroeide nagels? Indien de kat het toelaat dan knip ik ze voor je bij. 


Advies katvriendelijk huis €35

Ben je benieuwd of jouw huis voldoet aan de wensen van je kat(ten)? Ik kom graag langs om samen te kijken welke veranderingen we nog kunnen aanbrengen om de leefomgeving van je geliefde viervoeter(s) zoveel mogelijk naar wens te maken.
Ook voor de oudere kat kom ik graag langs om samen naar de mogelijkheden te kijken. 

Kattenoppas service 

Klik hier om de tarieven voor het oppassen te zien.