Algemene voorwaarden

Op alle behandelingen zijn onderstaande algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. 

Halen/brengen:
De kat wordt in een reismand vervoerd.
De levering van diensten geschiedt in de trimsalon.
De kat wordt op afgesproken dag/tijd gebracht en afgehaald. 

Trimbehandeling:
Een trimbehandeling vindt alleen op afspraak plaats.
Overeenkomsten zijn bindend op het moment dat deze mondeling, telefonisch of schriftelijk per Whatsapp of e-mail tot stand zijn gekomen. 

Vachtbesparend trimmen:
Als de eigenaar van de kat de afspraakbevestiging heeft gelezen en hier geen vragen over heeft, gaat hij/zij akkoord en kan ervan uit gegaan worden dat de eigenaar op de hoogte en akkoord is met deze manier van trimmen. 

Betaling:
Betaling wordt gedaan direct na de trimbehandeling in de salon. Betaling achteraf is niet mogelijk.
Betaling kan contant worden voldaan of via een betaalverzoek. 
Over tarieven/kortingen valt niet te onderhandelen en blijven zoals ze op de website staan vermeld. 

Aansprakelijkheid/garantie:
Het is mogelijk dat er bestaande aandoeningen van uw huisdier tevoorschijn komen op het moment dat de klitten of het vilt kort geschoren wordt. Het scheren maakt deze huidaandoeningen slechts zichtbaar.
De trimsalon is niet aansprakelijk voor enige schade, in welke vorm dan ook, ten gevolge van niet direct met zijn dienstverlening verband houdende oorzaken.
De garantie strekt niet verder dan tot het opnieuw verrichten van een gelijksoortige dienst en zal nimmer meer in kunnen houden dan het opnieuw verrichten van hetgeen ondeugdelijk is verricht. 

Afspraak annuleren:
Als u de afspraak wilt verzetten of annuleren geef dit dan tijdig aan, anders is het niet meer mogelijk om een andere klant in te plannen. Een afspraak kosteloos annuleren kan tot 3 dagen voor de geplande afspraak. 
In geval van te laat annuleren of niet komen opdagen op de geplande datum/tijd, wordt er €25 in rekening gebracht. 

Bereikbaarheid:
Indien u tijdens de behandeling niet aanwezig bent dient u bereikbaar te zijn. Indien u niet bereikbaar bent, dan zal Lisanne's Kattensalon naar eigen inzicht handelen bij calamiteiten.